Sarımsak soslu turp
Yumurtanın sarılarını aklarınndan ayırın. Nişasta, vanilya, şeker ve sütü tencereye alıp karıştırın. Yumurta sarıları, limon kabuğu ve tuzu ekleyip orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp limon suyu, tereyağını ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın.
Pudingi kaplara paylaştırıp oda ısısına gelmesini bekleyin ve buzdolabına alın. Yumurta aklarını mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. Krem tartar ekleyip çırpmaya devam edin. Merengi krema sıkma torbasına doldurup pudingin üzerlerine sıkın. Pudingleri fırına yerleştirin ve ızgarayı açarak üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
Teşekkür ederiz.