ANASAYFA TARİFLER ŞERBETLİ TATLI TARİFLERİ RULO SUCUK

Rulo Sucuk

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Rulo Sucuk Tarifi İçin malzemeler

  • 2 yufkaİç malzeme için2 diş sarımsak 300 gr kıyma (iki kere çekilmiş) 1 küçük soğan Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı acı kırmızı biber 3 diş sarmısak 1 çay kaşığı çemen 1 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı tarçın Yarım çay kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı domates salçası TuzKızartmak için1 su bardağı zeytinyağı

Rulo Sucuk Nasıl Yapılır?

Sarmısakların kabuklarını soyup ezin. Kıymayı bir kaba koyup tüm iç malzemede belirtilen baharat, kıyılmış soğan, sarımsak, çemen, salça ve zeytinyağı ile yoğurarak harcı hazırlayın. Malzemeyi ikiye ayırın. Yufkayı düz bir zemine yayıp iç harcını tüm yüzeye eşit olarak sürün. Yufkayı rulo şeklinde sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. Yağı tavada kızdırın. Ruloyu 2 parmak genişliğinde verev keserek kızgın yağda, her iki tarafı kahverengileşinceye kadar kızartın. Yağını süzmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!