ANASAYFA TARİFLER PASTA TARİFLERİ ÜÇ KATLI PUDİNGLİ PASTA

Üç Katlı Pudingli Pasta

Pudingli tatlılar sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Üç Katlı Pudingli Pasta Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket muzlu puding
  • 3 su bardağı süt
  • 1 ortası delik sade hazır kek
  • 10-15 malta eriği
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistan cevizi

Üç Katlı Pudingli Pasta Nasıl Yapılır?

  • Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin.
  • Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
  • Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın.
  • İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistan cevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!