Meyveli Buzdolabı Cheescake

Meyveli Buzdolabı Cheescake
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Meyveli Buzdolabı Cheescake için

Malzemeler

  • Sade veya kakaolu pandispanya keki
  • 225 gram Ülker Labne peynir
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 20 gram toz jelatin
  • 45 gram su
  • 190 gram krema
  • 2 adet yumurta beyazı
  • 75 gram toz şeker
  • 250 gram vişne
  • Yarım paket beyaz çikolata
  • üstünü süslemek için pudra şekeri
Meyveli Buzdolabı Cheescake

Nasıl Yapılır

Kekin bir katını kalıbın tabanına yerleştirin.

Labne peyniri ve yumurta sarısını çırparak kremamsı bir kıvama getirin ve bir kapta bekletin.

Mis kremayı ayrı bir kapta tel yardımıyla çırpın.

Yumurta akı ve toz şekeri mikserde çırparak kar haline getirin.

Kaynamamasına özen göstererek jelatin ve suyu ocakta eritin.

Bütün malzemeleri karıştırın ve kalıptaki kek tabanının üzerine dökün.

Vişneleri dolgu malzemesinin içine gelişigüzel yerleştirin.Kekin kalan katını en üste kapatın.Cheesecake’ i en az 6 saat buzdolabında ya da 2 – 3 saat dondurucuda bekletin ve üzerine pudra şekeri serperek servis edin.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo