ANASAYFA TARİFLER PASTA TARİFLERİ MEYVELİ BUZDOLABI CHEESCAKE

Meyveli Buzdolabı Cheescake

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Meyveli Buzdolabı Cheescake Tarifi İçin malzemeler

  • Sade veya kakaolu pandispanya keki
  • 225 gram Ülker Labne peynir
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 20 gram toz jelatin
  • 45 gram su
  • 190 gram krema
  • 2 adet yumurta beyazı
  • 75 gram toz şeker
  • 250 gram vişne
  • Yarım paket beyaz çikolata
  • üstünü süslemek için pudra şekeri

Meyveli Buzdolabı Cheescake Nasıl Yapılır?

Kekin bir katını kalıbın tabanına yerleştirin.

Labne peyniri ve yumurta sarısını çırparak kremamsı bir kıvama getirin ve bir kapta bekletin.

Mis kremayı ayrı bir kapta tel yardımıyla çırpın.

Yumurta akı ve toz şekeri mikserde çırparak kar haline getirin.

Kaynamamasına özen göstererek jelatin ve suyu ocakta eritin.

Bütün malzemeleri karıştırın ve kalıptaki kek tabanının üzerine dökün.

Vişneleri dolgu malzemesinin içine gelişigüzel yerleştirin.Kekin kalan katını en üste kapatın.Cheesecake’ i en az 6 saat buzdolabında ya da 2 – 3 saat dondurucuda bekletin ve üzerine pudra şekeri serperek servis edin.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!