ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ AHUDUDU MUSLU VE YULAF EZMELİ KUPLAR

Ahududu Muslu Ve Yulaf Ezmeli Kuplar

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Ahududu Muslu Ve Yulaf Ezmeli Kuplar Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • Yulaf ezmesi
  • Bütün fındık
  • Kuru üzüm
  • Ahududu
  • Taze nane yaprakları

Mus için

  • 500 gr ahududu
  • 1 yemek kaşığı toz jelatin
  • 140 gr tozşeker
  • 300 ml krema

Ahududu Muslu Ve Yulaf Ezmeli Kuplar Nasıl Yapılır?

Dilediğiniz miktarda yulaf ezmesi, fındık ve kuru üzümü çukur bir kapta karıştırın. Servis kaselerine paylaştırın. Mus için jelatini yarım su bardağı sıcak suda eritin. Kremayı mikserle çırpın. Ahududuları püre şeklinde ezin. Toz şekeri ekleyip karıştırın. Tüm malzemeyi aynı kapta karıştırın. Servis kaselerine paylaştırın. Üzerini ahududu ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!