Vişneli Cheesecake

Vişneli Cheesecake
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Vişneli Cheesecake için

Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 100 gr margarin
  • 400 gr labne peyniri
  • 100 gr beyaz çikolata
  • 2/3 su bardağı pudra şeker
  • 1 paket vanilya
  • 50 ml krema
  • 1 yemek kaşığı toz jelatin

Üzeri için

  • 500 gr çekirdeksiz vişne
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya
  • Kırmızı gıda boyası
Vişneli Cheesecake

Nasıl Yapılır

Yulaflı bisküvileri mutfak robotunda un haline getirin. Eritilmiş margarini ekleyip iyice karıştırın. Pasta çemberlerinin tabanlarına paylaştırın ve bastırarak yayın. Dört yemek kaşığı kremayı ısıtın ve toz jelatini ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Kalan krema ve küçük parçalara bölünmüş çikolatayı sos tenceresine alın ve kısık ateşte erimeye bırakın. Peynir, vanilya ve şekeri mikserle iyice çırpın. Eritilmiş çikolata ve jelatinli kremayı ekleyip karıştırın. Karışımı bisküvi tabanlarının üzerine paylaştırın ve buzdolabına alarak 1 gece bekletin. Vişne, şeker, kırmızı gıda boyası, vanilya ve nişastayı bir tavada orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Ilınınca pastaların üzerine paylaştırın ve servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo