ANASAYFA TARİFLER KEK TARİFLERİ FINDIKLI MİNİ CHEESECAKE

Fındıklı Mini Cheesecake

Fındıklı mini cheesecake

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Fındıklı Mini Cheesecake Tarifi İçin malzemeler

  • 2 paket kakaolu bisküvi
  • 3 yemek kaşığı yumuşak tereyağı
  • 350 g sürülebilir fındık kreması
  • 180 g iç fındık
  • 450 g labne peyniri
  • Yarım su bardağı pudra şekeri

Üzeri için

  • 200 ml soğuk krema
  • İri kırılmış fındık

Fındıklı Mini Cheesecake Nasıl Yapılır?

  • Bisküvileri ve tereyağını rondodan geçirin. 25 g fındık ekleyip karıştırmaya devam edin.
  • Tabanlarına yağlı kağıt yerleştirdiğiniz ve yanlarını yağladığınız küçük kelepçeli kalıplara (ya da küçük pasta çemberlerine) bisküvi karışımını paylaştırın.
  • Temiz bir yemek kaşığının arkasıyla iyice bastırın. Buzdolabına alıp bekletin. Labne peyniri ve pudra şekerini bir kaba alıp karıştırın.
  • Üzerine fındık kremasını ekleyerek karıştırmaya devam edin. Kalıpları buzdolabından alıp hazırladığınız karışımı kalıbın yarısından fazlasını dolduracak şekilde paylaştırın.
  • Tekrar buzdolabına alın ve birkaç saat donması için bekletin. Soğuk kremayı katılaşana kadar çırpın ve krema torbasına alıp hazırladığınız cheescakelerin üzerine sıkın. İri kırılmış fındık ile süsleyerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!