Petibör Bisküvi

@yusufunglutensizdunyasi okuyucumuzdan çayın yanında sunabileceğiniz nefis bir tarifimiz var. İçerisinde glutensiz un ve glutensiz kabartma tozu kullanıldığı için, hazır paketlerden daha sağlıklı bir şekilde yapılan petibör bisküvileri hazırlamak 20, pişirmek ise yalnızca 15 dakika. Listedeki malzemeler hazırsa, hem sade, hem de çikolata sürerek yiyebileceğiniz ev yapımı petibör bisküvi tarifine başlayabiliriz.
Hazırladığınız bisküvileri, bisküvili pasta ve mozaik pasta gibi tariflerde de kullanabilirsiniz.
Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Petibör Bisküvi Tarifi İçin malzemeler
- 1 yumurta
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı bal (Alternatif olarak 2 yemek kaşığı hurma özü)
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı glutensiz kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 yada 2,5 su bardağı glutensiz un (Azar azar ilave edin kıvamı ayarlayabilmek için)

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR