Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Menemen
Kabaklı Peynirli Kek
Anasayfa
Tarifler
Sizden Tatlı Tarifleri
Parfe
Parfe
Dilek yıldırım
17 Temmuz 2021
Merhaba bugün sizlere parfe tarifini vereceğim☺️
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
5 dakika
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Krem Şantili Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Fakir Pastası
Elmas Kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Limonlu Çatlak Kurabiye
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Parfe için
Malzemeler
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
5 adet halley
1 paket kare bisküvi
Yarım su bardağı damla çikolata
1 adet şeftali
Yarım su bardağı frambuaz
Parfe
Nasıl Yapılır
İlk önce krem şantiyi sütle çırpıyoruz.
Ardından doğradığımız halley ve bisküvileri krem şantiyle bütün malzemelerle tekrar karıştırıp poşet serdiğimiz kalıba döküyoruz.
Üzerini güzelce kapatıp dondurucuda 4 - 5saat bekletip servis ediyoruz.
Tarif Kategorileri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Sizden Tatlı Tarifleri
Kolay Sütlü Tatlılar
Sizden Lezzetler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tatlı Tarifleri
55 Dakika
Creme Brüle
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Churros
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Mozaik Pasta (Lotus Kremalı)
Nezamanyiycezzz
Tatlı Tarifleri
50 Dakika
Matcha Çaylı Ve Yaseminli Sütlaç
Promedia
Tatlı Tarifleri
15 Dakika
Dağ Kekikli Muhallebi
Cagri1498
Tatlı Tarifleri
80 Dakika
Karpatka
doğuchef
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.