Pandispanya için; Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın. Süt ve sıvıyağı koyup çırpmaya devam edin.
Un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine karışımı döküp yayın.
170 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkınca yağlı kağıtla birlikte rulo şeklinde sarıp üzerine bir bez örtün ve soğumasını bekleyin.
Kreması için; Krem şanti hariç tüm malzemeleri bir tencerede karıştırın. Kıvam alınca bir kenara alıp soğumasını bekleyin.
Soğuyunca kremşantiyi ekleyip mikserle 5 dk çırpın. Pandispanyayı dikkatli bir şekilde açıp kremayı üstüne sürüp tekrar rulo şeklinde sarın. 10 dk buzdolabında dinlendirin.
Ganaj için; 150 gr çikolatayı 1 yemek kaşığı süt ile benmari usulü eritin soğumaya bırakın. Süt ve krem şantiyi çırpın.
Dinlenen pastanızı alın ve 4-5 parmak genişliğinde verev şekilde kesin. Çıkan parçayı yan tarafına krem şanti ile birleştirin ve kremşantiyi her tarafına sürün.
Erittiğiniz çikolatayı da her tarafına dökün ve çatal ile kütük şekli verin.
Buzdolabında en az 1 saat dinlendikten sonra servis yapın. AFİYET OLSUN.❤
Teşekkür ederiz.