ANASAYFA TARİFLER SİZDEN ET YEMEKLERİ HAVUÇLU BİFTEK

Havuçlu Biftek

Havuçlu biftek

Diyabet menülerine özel havuçlu ve soğanlı biftek tarifi..

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

1 saat

diyetten_fazlasi Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım'dan eşsiz tarifler
23 Tarif       3 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Havuçlu Biftek Tarifi İçin malzemeler

  • 1 parça biftek/kontrafile
  • 1 ufak havuç doğranmış
  • 1 ufak soğan doğranmış
  • 1-2 ufak diş sarımsak ezilmiş
  • 1,5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 dal taze biberiye ve kekik
  • Tuz/karabiber

Havuçlu Biftek Nasıl Yapılır?

  • Fırını 200 dereceye ısıtın. Havuç, soğan, sarımsak, zeytinyağı biraz kekik, biberiye ve tuz ilavesi ile karıştırıp, fırın tepsisine yayın.
  • Eti önden mühürleyip, zeytinyağı, kalan kekik, biberiye ve tuz ile harmanlayıp sebzelerin üzerine yerleştirin.
  • 1 saat pişirin. Yanına haşlanmış sebzeler de ekleyebilirsiniz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!