Kaşkarikas

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Kaşkarikas Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 4 kabak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 domates
- Tuz
- Karabiber
Üzeri için
- Dereotu
Kaşkarikas Nasıl Yapılır?
Kabakları kabuklarını soymadan çubuk formunda doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Kabuklarını soyup rendelediğiniz domates, tuz ve karabiberi kabakların üzerine ilave edin. Domatesler suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Üzerine ince kıyılmış dereotu serperek ılık servis yapın. Afiyet olsun.
Daha fazla tarif önerisi için zeytinyağlılar sayfamızdan faydalanabilirsiniz.

Dergide bu ay neler var?