ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ ZEYTİNYAĞLILAR KAŞKARİKAS

Kaşkarikas

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kaşkarikas tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 kabak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 domates
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için

  • Dereotu

Kaşkarikas Nasıl Yapılır

Kabakları kabuklarını soymadan çubuk formunda doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Kabuklarını soyup rendelediğiniz domates, tuz ve karabiberi kabakların üzerine ilave edin. Domatesler suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Üzerine ince kıyılmış dereotu serperek ılık servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.