Fırında Otlu Mantar Güveç

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
25 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Fırında Otlu Mantar Güveç Tarifi İçin malzemeler
- 200 g mantar
- 8-10 dal dereotu
- 8-10 dal maydanoz
- Nane
- Kekik
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- Karabiber
Fırında Otlu Mantar Güveç Nasıl Yapılır?
- Mantarları ince ince doğrayın. İki adet orta boy güvece paylaştırın. Üzerlerine tuz, karabiber ve tereyağını ekleyin.
- Maydanoz ve dereotunu doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın. Peynirli ve otlu harcı mantarların üzerine yayın.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR