ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ ANÇÜEZ

ANÇÜEZ

Ançüez
4 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ançüez tarifi için malzemeler
  • 300 g kılçığı çıkarılmış tuzlu balık
  • 200 g tereyağı
  • 4 adet haşlanmış yumurtanın sarısı ve beyazı
  • Yarım limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
Ançüez Nasıl Yapılır

  • Balıkları ayıklayıp çukur bir kasenin içine koyun. Tereyağını oda sıcaklığına getirin. Küçük küp parçalara ayırıp kasenin içine atın. Yumurta sarılarını ilave edin. Karabiber ve limon suyunu koyup, mikserle krema haline getirin. Yumurta beyazlarını bıçak ile çok ince kıyıp karıştırın ve servis tabağına koyun. Üstüne bir dal dereotu koyup servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.