Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15789 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1457 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7483 Tarif
Salata ve Meze
1557 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10718 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Cacık
Zeytinli Pratik Poğaça
Anasayfa
Tarifler
Farklı Sebze Yemekleri
Alkali Berraklık
Alkali Berraklık
18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
8 saat
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Soğanlama Tarifi
Elmalı Rulo Pasta Tarifi
Mısır Gevrekli Islak Kek Tarifi
Üzümlü Kurabiye Tarifi
Muhallebili Milföy Tarifi
Cevizli Tahinli Muffin Tarifi
Bulgur Pilavına Hangi Baharatlar Yakışır?
Pilava Şeker Neden Konur?
1 Aralık Masterchef Türkiye 2. Ceketin Sahibi Kim Oldu?
Un Helvası Yapmanın Püf Noktaları
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
2 Aralık Masterchef Türkiye 3. Ceketi Kim Kazandı?
Alkali Berraklık için
Malzemeler
3 lt su
1 salatalık (Dilimlenmiş)
1 limon (Dilimlenmiş)
1-2 dal taze nane
1-2 çubuk tarçın
Alkali Berraklık
Nasıl Yapılır
Bütün malzemeleri bir sürahiye koyun ve bir gece buzdolabında dinlendirin.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Diğer Sebze Yemekleri
45 Dakika
Pırasa Diblesi Tarifi
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
45 Dakika
Portakallı Pırasa Yemeği Tarifi
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
55 Dakika
Karnabahar Graten Tarifi
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
35 Dakika
Çıtır Brokoli Tarifi
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
25 Dakika
Karamelize Sebzeli Mantar Sote Tarifi
Selinhdr
Diğer Sebze Yemekleri
35 Dakika
Portakallı Ispanak Kökü Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.