ANASAYFA TARİFLER MEZE TARİFLERİ QUENTE'DEN PEYNİR TABAĞI

Quente'den Peynir Tabağı

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Quente'den Peynir Tabağı Tarifi İçin malzemeler

  • 100 gr beyaz peynir
  • 100 gr Kars gravyer peyniri
  • 100 gr rokfor
  • 100 gr brie peyniri
  • Yarım çay bardağı ceviz
  • Yarım çay bardağı
  • kuru üzüm
  • 4~5 yaprak lolorosso
  • 5 kuru incir
  • 5 kuru kayısı
  • 6~7 dal maydanoz

Quente'den Peynir Tabağı Nasıl Yapılır?

Uygun bir peynir tahtası ya da geniş bir servis tabağına lolorossoyu yerleştirin. Dilediğiniz gibi peynirleri yerleştirip, kuru üzüm, incir ve kuru kayısı ile süsleyin. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve ceviz ilave ederek serpiştirip servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
Peynir tabağını mutfağınızda bulunan farklı peynirlerle de hazırlayabilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!