ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SALATA VE MEZE TARİFLERİ MEZE TARİFLERİ KEREVİZ EZME

Kereviz Ezme

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kereviz Ezme Tarifi İçin malzemeler

  • 4 kereviz
  • 2 limonun suyu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı yağı
  • Tuz

Kereviz Ezme Nasıl Yapılır?

Küçük tabaklarda büyük lezzetler sunun. Kerevizlerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. 30 dakika limonlu suda bekletip suyunu süzün. Üzerini geçecek kadar su ilave ettiğiniz tencerede haşlayıp suyunu süzdükten sonra tekrar limonlu suda 5 dakika kadar haşlayın. Ilınınca, 1 limonun suyu, zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp püre haline gelinceye kadar ezin. Servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.