Deniz kokusunu sofranıza taşıyan kalamar tava tarifi, dışı çıtır içi yumuşacık dokusuyla özellikle balık severlerin gözdesidir. İster meze tabağında ister ana yemeğin yanında sunulsun, doğru marine ve pişirme teknikleriyle hazırlanan kalamar tava tarifi, evde restoran kalitesinde bir lezzet yakalamanızı sağlar. Limon, roka ve tarator sos eşliğinde servis edildiğinde, deniz kenarında bir akşam yemeği keyfini sofranıza getirir. Peki; kalamar tava nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Air Fryer’Da Çıtır Kalamar tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kalamar tava 350 kaloridir.
Servis için:
Tarator Sos için:
Süt yerine:
Karbonat yerine:
Un İçin Alternatifler
Baharat ve Tatlandırıcı Alternatifleri
Tarator yerine:
Limon yerine:
Cevizli tarator yerine:
Sos eşleşmeleri:
Teşekkür ederiz.