Latte Pasta Tarifi
Yoğurdun serinliğiyle birleşen kavrulmuş havucun doğal tatlılığı, sofralara hem zarif hem de ferah bir dokunuş kazandırıyor. Geleneksel lezzetlerden ilham alan havuç borani tarifi, sade malzemelerle kısa sürede hazırlanabilen hafif bir meze seçeneği sunar. Katı yoğurt, zeytinyağı ve sarımsağın uyumuyla ortaya çıkan bu nefis havuç borani tarifi, özellikle et yemeklerinin ve zeytinyağlı sofraların yanına çok yakışır. Peki; havuç borani nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Mercimekli Borani tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon havuç borani 140 kaloridir.
Havuç:
Sarımsak:
Zeytinyağı:
Tuz:
Yoğurt:
Ek lezzet önerileri:
Teşekkür ederiz.