En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13913 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2282 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4936 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8572 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimek Çorbası
Yoğurtlu Patlıcan Ezme
Anasayfa
Yemek Tarifleri
Ramazan Menüleri
4. Gün Sahur Menüsü
Karagöz Şerbeti
Karagöz Şerbeti
10 Haziran 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Bal Kabaklı Tiramisu
Patlıcan Kıstırma
Şehrazat Tatlısı
Bayat ekmek mantısı
Cevizli incir tatlısı
Kabak sütlüsü
Ankara Restoranları: Ankara'nın En İyi 12 Restoranı
Kasım Ayı Sebze ve Meyveleri Nelerdir?
Ev Yapımı Doğal Detoks Tarifleri: Kilo Verdiren, Yağ Yaktıran 21 Detoks Suyu Tarifi
Yılbaşı Filmleri: Yeni Yıl Temasıyla İçinizi Isıtacak En İyi 53 Film Önerisi
Şef Somer Sivrioğlu'ndan 6 Nefis Tarif
Balın Tarihçesi: Bal Nasıl Ortaya Çıktı?
Karagöz Şerbeti için
Malzemeler
200 cl portakal suyu
200 cl ananas suyu
200 cl kivi suyu
2 ayva
Yarım demet taze nane
6 cl çilek reçeli
4 kayısı kurusu
4-5 parça kırık buz
Karagöz Şerbeti
Nasıl Yapılır
Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin.
Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın.
Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
İçecek Tarifleri
Diğer Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Yorumlar
Benzer Tarifler
4. Gün Sahur Menüsü
30 Dakika
Hazır Yufkadan Lahmacun
4. Gün Sahur Menüsü
0 Dakika
Naneli Ayran
4. Gün Sahur Menüsü
5 Dakika
Elmalı Kokteyl
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.