Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14658 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1350 Tarif
Diyet
4424 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2422 Tarif
Hafif Yemekler
55 Tarif
İçecek
1422 Tarif
Pratik Yemek
5992 Tarif
Salata ve Meze
1380 Tarif
Sos
484 Tarif
Tatlı
9377 Tarif
Yöresel
2016 Tarif
Popüler Tarifler
Mamül
Tarçınlı Çörek
Anasayfa
Yemek Tarifleri
Ramazan Menüleri
4. Gün Sahur Menüsü
Karagöz Şerbeti
Karagöz Şerbeti
10 Haziran 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
5 Dakika Poğaçası (Kıyır Kıyır Mayasız)
5 Dakika Kurabiyesi
2 Yumurtalı Sodalı Kek
Kolay Mermer Kek
Pastane Usulü Dereotlu Poğaça
Maden Sulu Kek
Bamya Kızartması Yapmanın Püf Noktaları
Sarma İçinin Sırrı Harcında Saklı
Kefir Mi Yoğurt Mu Daha Faydalı? Hem Yapay Zeka Hem Bir Uzmana Sorduk
Bardak Tatlısının Malzemeleri Nelerdir?
Kavurma Yumuşak Olması İçin Nasıl Yapılır?
Ağlayan Kek Yapmanın İpuçları
Karagöz Şerbeti için
Malzemeler
200 cl portakal suyu
200 cl ananas suyu
200 cl kivi suyu
2 ayva
Yarım demet taze nane
6 cl çilek reçeli
4 kayısı kurusu
4-5 parça kırık buz
Karagöz Şerbeti
Nasıl Yapılır
Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin.
Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın.
Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
İçecek Tarifleri
Diğer Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Yorumlar
Benzer Tarifler
4. Gün Sahur Menüsü
70 Dakika
Üç Peynirli Lazanya
Selinhdr
4. Gün Sahur Menüsü
30 Dakika
Hazır Yufkadan Lahmacun
4. Gün Sahur Menüsü
0 Dakika
Naneli Ayran
4. Gün Sahur Menüsü
5 Dakika
Elmalı Kokteyl
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.