ANASAYFA TARİFLER SANDVİÇ TARİFLERİ VEGAN SANDVİÇ

Vegan Sandviç

Vegan sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Vegan Sandviç Tarifi İçin malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ay çekirdeği içi
  • 2 küçük havuç
  • 1 küçük kırmızı soğan
  • 1/4 kırmızı kapya biber
  • 3-4 dal ıspanak
  • 1 çay kaşığı taze zencefil (Rendelenmiş)
  • 100 g süzme peynir
  • 50 g yoğurt
  • Yarım limonun rendelenmiş kabuğu
  • 2 yemek kaşığı hardal
  • 2 sandviç ekmeği
  • Tuz
  • Toz kırmızıbiber
  • Kekik

Vegan Sandviç Nasıl Yapılır?

  • Ay çekirdeklerini küçük bir tavada, kahverengiye dönene kadar, yağsız şekilde çevirin. Havuçları soyun ve rendeleyin. Soğanı soyun ve ince halkalar halinde kesin. Ispanağı yıkayıp suyunu iyice süzün.
  • Zencefili bir kaba alın. Peynir, yoğurt, limon kabuğu ve hardalı da zencefile ekleyip karıştırın. Sandviç ekmeklerini enine ikiye bölün. Tabanına hazırladığınız karışımı paylaştırın. Ispanak yapraklarını üzerine yerleştirin. Havuç, doğranmış kapya biberi ve soğanı karışımın üzerine yerleştirin. En üste ay çekirdeklerini serpin.
  • Tuz, biber ve kekiği serpiştirin. Ekmeklerin diğer yarılarını üzerine kapatıp servis yapın.

Dilerseniz, hafifliği ile bilinen diyet sandviç tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!