ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ VEGAN SANDVİÇ

> VEGAN SANDVİÇ
Vegan sandviç
4 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Vegan sandviç tarifi için malzemeler
  • 3 yemek kaşığı ay çekirdeği içi
  • 2 küçük havuç
  • 1 küçük kırmızı soğan
  • 1/4 kırmızı kapya biber
  • 3-4 dal ıspanak
  • 1 çay kaşığı taze zencefil (Rendelenmiş)
  • 100 g süzme peynir
  • 50 g yoğurt
  • Yarım limonun rendelenmiş kabuğu
  • 2 yemek kaşığı hardal
  • 2 sandviç ekmeği
  • Tuz
  • Toz kırmızıbiber
  • Kekik
Vegan sandviç Nasıl Yapılır

  • Ay çekirdeklerini küçük bir tavada, kahverengiye dönene kadar, yağsız şekilde çevirin. Havuçları soyun ve rendeleyin. Soğanı soyun ve ince halkalar halinde kesin. Ispanağı yıkayıp suyunu iyice süzün.
  • Zencefili bir kaba alın. Peynir, yoğurt, limon kabuğu ve hardalı da zencefile ekleyip karıştırın. Sandviç ekmeklerini enine ikiye bölün. Tabanına hazırladığınız karışımı paylaştırın. Ispanak yapraklarını üzerine yerleştirin. Havuç, doğranmış kapya biberi ve soğanı karışımın üzerine yerleştirin. En üste ay çekirdeklerini serpin.
  • Tuz, biber ve kekiği serpiştirin. Ekmeklerin diğer yarılarını üzerine kapatıp servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.