ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TAVUKLU VE PASTIRMALI SANDVİÇ

TAVUKLU VE PASTIRMALI SANDVİÇ

2 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tavuklu ve pastırmalı sandviç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 6 dilim ekmek

Labne peynirli sos için

  • 2 yemek kaşığı labne peyniri
  • 3 kornişon turşu

Avokadolu sos için

  • 1 avokado
  • 1 tatlı kaşığı hardal

Arası için

  • 1 kırmızı soğan
  • 6 dilim pastırma
  • 7~8 parça kurutulmuş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 parça tavuk göğüs eti
  • Bebek roka
Tavuklu ve pastırmalı sandviç Nasıl Yapılır

Labne peynirli sos için, labne peynirini bir kaseye alın. Küçük küp doğradığınız kornişon turşuları ilave edip karıştırın. Ekmek dilimlerini kızartın. Birer parçasının üzerine labne peynirli sostan sürün. Üzerine pastırma dilimleri, piyazlık doğradığınız kırmızı soğan ve kurutulmuş domatesi yerleştirin. Üzerine bir parça daha kızarttığınız ekmek dilimi yerleştirin. Avokado sos için, çekirdeğini çıkarttığınız avokadoyu bir kaseye alın. Bir çatal yardımıyla ezip püre haline getirin. Hardal, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Sosu ikinci ekmek diliminin üzerine sürün. Üzerine yapışmaz yüzeyli tavada kızarttığınız tavuk göğüs etini yerleştirin. Bebek rokayı ekleyip son ekmek dilimi ile üzerini kapatın. Ilık ya da soğuk servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!