ANASAYFA TARİFLER SANDVİÇ TARİFLERİ TAVUK ETLİ VE KABAKLI SANDVİÇ

Tavuk Etli Ve Kabaklı Sandviç

İçinde kabak olsun da ne olursa olsun diyenler için, birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı kabaklı tarifler sayfamızı buraya bırakıyoruz.

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Tavuk Etli Ve Kabaklı Sandviç Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım baget ekmek
  • 50 gr tavuk göğüs eti
  • Yarım kabak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1/4 demet dereotu
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber

Tavuk Etli Ve Kabaklı Sandviç Nasıl Yapılır?

  • Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın ve bir tavada zeytinyağı ile soteleyin.
  • Kabağı ince doğrayın ve tavuğa ilave edip soteleyin.
  • Ocağın altını kapatın.
  • Dereotunu ince kıyın.
  • Tüm malzemeyi bir kapta mayonezle birlikte karıştırın.
  • Tuz ve pul biberle tatlandırın.
  • Baget ekmeğin içini çıkarıp harcı doldurun ve servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!