ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TAVUK ETLİ SANDVİÇ

Tavuk etli sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tavuk etli sandviç tarifi için malzemeler

  • Yarım kg fileto tavuk göğüs eti
  • 4 kepekli hamburger ekmeği
  • 1 kırmızı soğan
  • 3 salatalık turşusu
  • 1/3 göbek marul
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı suyu süzülmüş yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 2 dal kekik
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber

Tavuk etli sandviç Nasıl Yapılır

Tavaya veya ızgaraya 1 yemek kaşığı zeytinyağı sürün. Tavuk etlerinin her iki tarafını kızartın. Sos için 2 diş ezilmiş sarımsağı, yoğurdu, köriyi, kekiği, pul biberi, kalan zeytinyağını, tuzu ve karabiberi karıştırın. Hamburger ekmeğinin içine marul yapraklarını, turşuyu ve yarım ay şeklinde kesilmiş kırmızı soğanı yerleştirin. Üzerine pişirdiğiniz tavuk etlerini ve son olarak yoğurtlu sosu ekleyip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.