Paçanga sandviç

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Paçanga sandviç tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 300 gr pastırma
- 2 yeşil biber
- 2 kırmızıbiber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 sandviç ekmeği
Üzeri için
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Paçanga sandviç Nasıl Yapılır
Biberleri küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tavada eritip biberleri hafif diri kalacak şekilde soteleyin. Pastırmaları ekleyip 2 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Sandviç ekmeklerini ikiye bölün. Üzerine tereyağı sürün. Yağsız ızgara veya tavada ekmekleri hafif kızartın. Pastırmalı malzemeyi ekmeklerin üzerine paylaştırın. Rendelenmiş kaşar peynir serpip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!