ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ PAÇANGA SANDVİÇ

Paçanga sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Paçanga sandviç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 300 gr pastırma
  • 2 yeşil biber
  • 2 kırmızıbiber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 sandviç ekmeği

Üzeri için

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Paçanga sandviç Nasıl Yapılır

Biberleri küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tavada eritip biberleri hafif diri kalacak şekilde soteleyin. Pastırmaları ekleyip 2 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Sandviç ekmeklerini ikiye bölün. Üzerine tereyağı sürün. Yağsız ızgara veya tavada ekmekleri hafif kızartın. Pastırmalı malzemeyi ekmeklerin üzerine paylaştırın. Rendelenmiş kaşar peynir serpip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.