ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ KETÇAPLI VE SALAMLI SOĞUK TOST

Ketçaplı ve salamlı soğuk tost

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ketçaplı ve salamlı soğuk tost tarifi için malzemeler

  • 8 dilim tost ekmeği
  • 16  büyük dilim salam
  • 150 gr beyazpeynir
  • 4 dal maydanoz
  • Birkaç salata yaprağı
  • 4 çorba kaşığı ketçap

Ketçaplı ve salamlı soğuk tost Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında iyi bir seçim.

Tost ekmeklerinin kabuklu kısımlarını keskin bir bıçakla keserek çıkarın. Maydanozu temizleyip kıyın. Beyazpeynir ve maydanozu karıştırıp çatalla ezerek püre yapın.

Bir ekmek diliminin üzerine sırasıyla salam  peynirli karışım, salata yaprağı, ketçap ve tekrar salam dilimi yerleştirin. Üzerini ekmekle kapatın. Diğer ekmekleri de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.