ANASAYFA TARİFLER SANDVİÇ TARİFLERİ KETÇAPLI VE SALAMLI SOĞUK TOST

Ketçaplı Ve Salamlı Soğuk Tost

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Ketçaplı Ve Salamlı Soğuk Tost Tarifi İçin malzemeler

  • 8 dilim tost ekmeği
  • 16  büyük dilim salam
  • 150 gr beyazpeynir
  • 4 dal maydanoz
  • Birkaç salata yaprağı
  • 4 çorba kaşığı ketçap

Ketçaplı Ve Salamlı Soğuk Tost Nasıl Yapılır?

Pratik yemek tarifleri arasında iyi bir seçim.

Tost ekmeklerinin kabuklu kısımlarını keskin bir bıçakla keserek çıkarın. Maydanozu temizleyip kıyın. Beyazpeynir ve maydanozu karıştırıp çatalla ezerek püre yapın.

Bir ekmek diliminin üzerine sırasıyla salam  peynirli karışım, salata yaprağı, ketçap ve tekrar salam dilimi yerleştirin. Üzerini ekmekle kapatın. Diğer ekmekleri de aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!