Çedar Peynirli Kruvasan

Çedar Peynirli Kruvasan
22 Eylül 2021

Elif Edes’ten evde, dışarda günün her saati keyifle yiyin diye pratik ve lezzetli sandviç tarifi. 

Gouda, kaşar, İzmir tulum, camembert , rokfor, brie, gravyer gibi farklı peynir çeşitleri, kurutulmuş domates pesto, hardal sos, acuka, karamelize soğan, ceviz ve mikro filizler ile değişik lezzette kruvasan sandviçler hazırlayabilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Çedar Peynirli Kruvasan için

Malzemeler

  • 2 adet kruvasan
  • 2 yemek kaşığı pesto sos
  • Çedar peyniri
  • Edam peyniri
  • 4 adet enginar kalbi (İkiye kesilmiş)
  • Taze fesleğen
Çedar Peynirli Kruvasan

Nasıl Yapılır

  1. Kruvasanları keserek araya pesto sos sürün ve fesleğen yaprakları ile peynirleri dizin.
  2. Son olarak araya enginar kalplerini yerleştirerek servis edin. Afiyet olsun.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo