ANASAYFA TARİFLER SANDVİÇ TARİFLERİ ÇEDAR PEYNİRLİ KRUVASAN

Çedar Peynirli Kruvasan

Peynirli kruvasan sandviç

Elif Edes’ten evde, dışarda günün her saati keyifle yiyin diye pratik ve lezzetli sandviç tarifi. 

Gouda, kaşar, İzmir tulum, camembert , rokfor, brie, gravyer gibi farklı peynir çeşitleri, kurutulmuş domates pesto, hardal sos, acuka, karamelize soğan, ceviz ve mikro filizler ile değişik lezzette kruvasan sandviçler hazırlayabilirsiniz.

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Çedar Peynirli Kruvasan Tarifi İçin malzemeler

  • 2 adet kruvasan
  • 2 yemek kaşığı pesto sos
  • Çedar peyniri
  • Edam peyniri
  • 4 adet enginar kalbi (İkiye kesilmiş)
  • Taze fesleğen

Çedar Peynirli Kruvasan Nasıl Yapılır?

  • Kruvasanları keserek araya pesto sos sürün ve fesleğen yaprakları ile peynirleri dizin.
  • Son olarak araya enginar kalplerini yerleştirerek servis edin. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!