ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ BÜTÜN SANDVİÇ

Bütün sandviç

Bütün sandviç

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Bütün sandviç tarifi için malzemeler

  • 1 bütün ekşi mayalı yuvarlak ekmek
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 dilim kırmızı köz biber
  • 2 orta boy kabak
  • 4-5 dilim çedar peyniri
  • 4-5 dilim taze kaşar peyniri
  • 3-4 dilim füme hindi
  • 3-4 dilim pastırma
  • Salam, sucuk
  • Fesleğen yaprakları ya da marul yaprakları
  • Hardal
  • Mayonez

Bütün sandviç Nasıl Yapılır

  • Ekmeğin üzerini kapak olacak şekilde kesin. Ardından içini oyun ve zeytinyağı gezdirip fırçayla yayın. Kabakların çekirdeksiz kısımlarını kesin ve izli tavada hafif yumuşayana kadar her iki tarafını da pişirin. Kabaklar pişince kenara alın.
  • Ekmeğin içine bütün malzemeleri kat kat olacak şekilde dizin, son olarak ekmeğin kapak kısmına hardal ve mayonez sürün. Ekmeğin kapağını kapatın, 2 veya 4 eşit parçaya bölerek servis yapın.
  • Fırınlanmış ya da ızgara edilmiş et türlerini, yumurta ve peynirleri, şarküteri ürünlerini, sebze, et veya balıkla hazırlanmış salataları dolgu malzemesi olarak kullanabilirsiniz.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.