Mini kumpir

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Mini kumpir tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 8 küçük boy taze patates
- 1 çay bardağı konserve tane mısır
- 5~6 kornişon turşu
- 10~12 dal maydanoz
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Üzeri için
- 8 kokteyl sosis
- 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Mini kumpir Nasıl Yapılır
Patatesleri kabuklarıyla birlikte 15 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra üstlerinden birer parça kesip içlerini kaşık yardımıyla çıkarın. Patatese, mısır, küp doğranmış turşu, kıyılmış maydanoz, hardal, ketçap, tereyağı, kaşar peyniri ve baharatları ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız harcı patateslerin içine doldurun. Kokteyl sosisleri iri parçalar şeklinde doğrayın. Ayçiçek yağında kızartın. Kumpirlerin üzerine kızarttığınız sosisleri yerleştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri serpip servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!