ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ FASULYE KONSERVESİ

FASULYE KONSERVESİ

Fasulye konservesi
2 Kişilik
Hazırlama 40 dakika
Pişirme 40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fasulye konservesi tarifi için malzemeler
  • 500 g fasulye
  • 1.5 su bardağı rendelenmiş domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Fasulye konservesi Nasıl Yapılır

  • Yıkayıp ayıkladığınız fasulyeleri 5 dakika kaynatıp suyunu süzün. Rendelenmiş domatesin yarısını bir kavanoza koyun. Üzerine soğuyan fasulyeleri ilave edin, kalan domatesi ekleyip tuz ile tatlandırın.
  • Kapağını sıkıca kapatıp, içi su dolu tencereye alarak bir taşım kaynatın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!