Çubukta bal kabağı topları

Kaç
Kişilik
10 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Çubukta bal kabağı topları tarifi için malzemeler
- 300 gr bal kabağı
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket pötibör bisküvi
- 1 çay bardağı ceviz
- 1 paket vanilya
- 1 portakalın rendelenmiş kabuğu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
Çubukta bal kabağı topları Nasıl Yapılır
Kabak dilimlerini iri parçalar şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine 1 çay bardağı su ekleyip pişirin. İyice yumuşadıktan sonra genişçe bir kaba alın. Şeker ekleyip çatalla ezin. Bisküvileri irice kırın bal kabağına ekleyin. Tarçın, portakal kabuğu ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Hafifçe yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın. Birer çubuğu üzerlerine batırıp servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!