ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ ARMUT MARMELADI

Armut marmeladı

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Armut marmeladı tarifi için malzemeler

  • 2 kg armut
  • 4 su bardağı toz şeker
  • Yarım limonun suyu

Armut marmeladı Nasıl Yapılır

Armutların kabuklarını soyarak blender’dan geçirin. Çıkan meyve püresine toz şekeri ilave edip kısık ateşte marmelat kıvamına gelinceye kadar pişirin. Yarım limonun suyunu ekleyip ocaktan alın. Ilınınca kavanoza aktarıp soğumaya bırakın. Kapağını sıkıca kapatıp dilediğiniz zaman servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.