ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ SOSLU SOMON BALIĞI

Soslu Somon Balığı

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Soslu Somon Balığı Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr somon balığı
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 1 portakal rendelenmiş kabuğu
  • 3 yemek kaşığı elma sirkesi
  • Tuz
  • Yeşillik

Soslu Somon Balığı Nasıl Yapılır?

Somonları üzeri kapalı olarak buharda 15 dakika haşlayın. Bir kapta zeytinyağı, sirke, rendelenmiş portakal kabuğu, şeker ve tuzu karıştırın. Somonları sosun içine ekleyip buzdolabında 1 saat bekletin. Yeşil salata ile servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!