Düdüklüde Kuzu İncik Tandır

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
40 dakika

Düdüklüde Kuzu İncik Tandır Tarifi İçin malzemeler
- 6 kuzu incik
- 2 havuç
- 1 soğan
- 3 mantar
- 2 domates
- 4-5 sivri biber
- 2-3 defne yaprağı
- 1 çay kaşığı tane karabiber
- 5 su bardağı su
- Yarım paket margarin
- Tuz
Düdüklüde Kuzu İncik Tandır Nasıl Yapılır?
- Havuçları temizleyip verev halkalar halinde doğrayın. Soğanı irice kıyın.
- Kuzu incikleri düdüklü tencereye dizip havuç, soğan ve defne yapraklarını ilave edin.
- Karabiber taneleri, tuz, su ve margarini ekleyin. Kısık ateşte yarım saat kadar pişirin.
- Domatesleri halka halka dilimleyin, sivribiberleri ve mantarları temizleyin. Düdüklü tencereyi açın.
- Defne yapraklarını çıkarıp domates, mantar ve biberleri ekleyin. Etler suyunu çekip dibindeki yağla kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR