- Bir su bardağı sütü bir kenara ayırın. Kalan süt ve şekeri bir tencereye alın ve şeker
tamamen eriyene kadar kaynatın. Ayırdığınız sütü bir kaseye alın.
- Nişasta ve yumurta
sarısını ekleyip çırpın. Nişasta tamamen eriyince karışımı tencereye ilave edin. Ara ara
karıştırarak puding kıvam alıncaya kadar pişirip ocaktan alın.
- Çikolatayı ilave edip
çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın. Yuvarlak bir servis kabının tabanına
pudingin yarısını boşaltın.
- Üzerine yuvarlak dilimlediğiniz muzları dizin ve elinizle
parçaladığınız çikolatalı gofretten serpin. Üzerine kalan pudingi ekleyin.
- Süslemesi
için kremayı pudra şekeri ile birlikte şeker tamamen eriyinceye kadar çırpın. Kremayı
pudingin üzerine alın. Ufalanmış gofret ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Hafifliği ile bilinen pratik sütlü tatlılara göz atarak, sofralarınızı renklendirin.
Teşekkür ederiz.