ANASAYFA TARİFLER BAYRAM TATLILARI BAYRAM BONBONLARI

Bayram Bonbonları

Kaç
Kişilik

10 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Bayram Bonbonları Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr ceviz içi
  • 2 su bardağı pudra şeker
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • 1 yumurta akı
  • 100 gr kadayıf
  • 30 gr tereyağı

Bayram Bonbonları Nasıl Yapılır?

Cevizleri mutfak robotunda çekin. Pudra şeker, limon kabuğu ve yumurta akını ilave edip robotta hamur kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Hamurdan küçük parçalar ayırıp elinizle yuvarlaklar hazırlayın. Buzdolabında bir saat kadar bekletin. Kadayıfı küçük parçalara ayırıp tereyağında renkleri dönünceye kadar kavurun. Ceviz toplarını kadayıfa bulayıp servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!