Bayram Bonbonları

Bayram Bonbonları
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Bayram Bonbonları için

Malzemeler

  • 500 gr ceviz içi
  • 2 su bardağı pudra şeker
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • 1 yumurta akı
  • 100 gr kadayıf
  • 30 gr tereyağı
Bayram Bonbonları

Nasıl Yapılır

Cevizleri mutfak robotunda çekin. Pudra şeker, limon kabuğu ve yumurta akını ilave edip robotta hamur kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Hamurdan küçük parçalar ayırıp elinizle yuvarlaklar hazırlayın. Buzdolabında bir saat kadar bekletin. Kadayıfı küçük parçalara ayırıp tereyağında renkleri dönünceye kadar kavurun. Ceviz toplarını kadayıfa bulayıp servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo