ANASAYFA TARİFLER TUZLU HAMUR İŞİ TARİFLERİ PEYNİR DOLGULU PRATİK KRUVASAN

Peynir Dolgulu Pratik Kruvasan

Peynir dolgulu pratik kruvasan

Kaç
Kişilik

12 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

50 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Peynir Dolgulu Pratik Kruvasan Tarifi İçin malzemeler

  • 6 parça hazır milföy hamuru 

Dolgusu için

  • 100 g krem peynir
  • 150 g süzme peynir

Üzeri için

  • Yumurta sarısı
  • Deniz tuzu

Peynir Dolgulu Pratik Kruvasan Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını ince açıp üçgen kesin. Üçgenlerin ortasına krem peynir sürüp ince dilimlediğiniz süzme peynirinden yerleştirin. Hamurların uçlarını hafif kıvırarak sarın ve kruvasan şekli verin. 
  • Kruvasanları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp deniz tuzu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!