ANASAYFA TARİFLER TART TARİFLERİ PEYNİRLİ VE SUCUKLU YUFKA TART

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart Tarifi İçin malzemeler

  • 4 baklava yufkası
  • 30 gr tereyağı
  • 2 yumurta
  • 150 gr beyaz peynir
  • 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 10 dilim sucuk (küp doğranmış)
  • 3 taze soğan
  • 8 kiraz domates
  • Tuz
  • Karabiber

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart Nasıl Yapılır?

Tereyağını eritin. Yufkaların arasına fırçayla tereyağı sürüp üst üste yerleştirin. Dört eşit parçaya kesip her bir parçayı yağlanmış ramekinlerin içine yerleştirin. Yumurtaları bir kaseye alarak çırpın. Kaşar peyniri, uflanmış beyaz peynir, doğranmış soğan, sucuk, tuz, karabiber ekleyip karıştırın ve yufkaların içine paylaştırın. Her kasenin üzerine ikişer kiraz domates yerleştirin ve 170 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirip servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!