ANASAYFA TARİFLER TART TARİFLERİ KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER DOLGULU SUCUKLU TART

Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart Tarifi İçin malzemeler

Hamuru için

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 125 g tereyağı
  • Tuz

Dolgusu için

  • 4 közlenmiş kırmızı biber
  • 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri

Üzeri için

  • 3 bütün parmak sucuk
  • Taze biberiye
  • Rendelenmiş parmesan peyniri

Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart Nasıl Yapılır?

Yoğurt, yumurta, un, tereyağı, kabartma tozu ve tuzu hamur yoğurma kabında yoğurun. 5 dakika dinlendirin. Hamuru merdane ile açıp 23 cm çapındaki bir tart kalıbına yayın. Elinizle tabana ve kenarlarına bastırarak kalıba yerleştirin. Kenarındaki fazlalıkları kesin. Üzerine çatalla delikler açın. Dolgusunu hazırlamak için; közlenmiş biberleri blenderden geçirin. Rendelenmiş taze kaşar peynirini ekleyip karıştırın. Harcı, hazırladığınız tart hamurunun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkarmaya yakın boyuna dilimlediğiniz sucukları dizin, sucuklar kızarana kadar pişirmeye devam edin. Taze biberiye ve rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyip ılık servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!