Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart için

Malzemeler

Hamuru için

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 125 g tereyağı
  • Tuz

Dolgusu için

  • 4 közlenmiş kırmızı biber
  • 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri

Üzeri için

  • 3 bütün parmak sucuk
  • Taze biberiye
  • Rendelenmiş parmesan peyniri
Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart

Nasıl Yapılır

Yoğurt, yumurta, un, tereyağı, kabartma tozu ve tuzu hamur yoğurma kabında yoğurun. 5 dakika dinlendirin. Hamuru merdane ile açıp 23 cm çapındaki bir tart kalıbına yayın. Elinizle tabana ve kenarlarına bastırarak kalıba yerleştirin. Kenarındaki fazlalıkları kesin. Üzerine çatalla delikler açın. Dolgusunu hazırlamak için; közlenmiş biberleri blenderden geçirin. Rendelenmiş taze kaşar peynirini ekleyip karıştırın. Harcı, hazırladığınız tart hamurunun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkarmaya yakın boyuna dilimlediğiniz sucukları dizin, sucuklar kızarana kadar pişirmeye devam edin. Taze biberiye ve rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyip ılık servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo