ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TART TARİFLERİ ERİKLİ VE BADEMLİ PRATİK TURTA

Erikli ve bademli pratik turta

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Erikli ve bademli pratik turta tarifi için malzemeler

  • 6 milföy
  • 120 gr badem ezmesi
  • 8 anjelik erik
  • Pudra şekeri

Erikli ve bademli pratik turta Nasıl Yapılır

Fırını 190 dereceye ayarlayın. Milföyleri bir dikdörtgen oluşturacak şekilde dizin. Kenarlarını birbirine yapıştırın. Yağlı kağıt konulmuş fırın tepsisine yerleştirin. Badem ezmesini milföy hamurunun üzerine yerleştirdiğinizde kenarlardan birer parmak kalınlığında boşluk kalacak büyüklükte açın. Milföy hamurunun üzerine yerleştirin. Erikleri dilimleyip badem ezmesinin üzerine dizin. Sıcak fırında 20 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.