ANASAYFA TARİFLER PİZZA TARİFLERİ PASTIRMALI VE DÖRT PEYNİRLİ PİZZA

Pastırmalı Ve Dört Peynirli Pizza

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Pastırmalı Ve Dört Peynirli Pizza Tarifi İçin malzemeler

  • 4 dilim ekmek
  • 1 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı riviera zeytinyağı
  • 4 dilim pastırma
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytin (çekirdekleri çıkarılmış)
  • 1 kırmızı soğan
  • 50 gr cheddar peyniri
  • 50 gr parmesan peyniri
  • 50 gr keçi peyniri
  • 50 gr beyaz peynir
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1/4 çay bardağı çam fıstığı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Taze kekik yaprakları

Pastırmalı Ve Dört Peynirli Pizza Nasıl Yapılır?

Ekmek dilimlerinin bir yüzüne fırçayla zeytinyağı sürün. Sarımsağı ikiye bölün. Ekmek dilimlerinin yağlı tarafına sarımsağı sürün. Üzerine ince doğranmış soğan ve pastırma dilimleri ile zeytinleri ekleyin. Rendelenmiş peynirleri, çam fıstığını, tuzu, karabiberi ve kimyonu karıştırın ve dilimlerin üzerine ilave edin. Peynir karışımını dilimlerin üzerine ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuduktan sonra taze kekik yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!