ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ MİLFÖYLÜ TARİFLER FINDIKLI MİLFÖY

> FINDIKLI MİLFÖY
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fındıklı milföy tarifi için malzemeler
  • 1 paket kare milföy hamuru 2 çorba kaşığı margarin 6 çorba kaşığı tozşeker 6 çorba kaşığı çekilmiş fındık 3 çay kaşığı tarçın 3 çorba kaşığı un
Fındıklı milföy Nasıl Yapılır

Bir milföy hamurunu unlanmış zemine yayın. Üzerine 2 kaşık tozşeker, çekilmiş fındık ve tarçın serpin. İkinci milföyü üzerine yayıp elinizle hafif bastırın. Rulo yapıp enine dilimleyin. Diğer milföyleri de aynı şekilde hazırlayın.

* Fırını 200 dereceye ayarlayın. Fırın kalıbını hafif yağlayıp hamurları dizin. Margarini eritip hamurların üzerine sürün. Üzerlerine 2 kaşık tozşeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp hamurları ters çevirin ve 10 dakika daha pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.