Cuccidati, sadece bir tatlıdan fazlası; İtalyanların nesilden nesile aktardığı geleneksel bir lezzet hikayesi. Kuru incir, üzüm ve baharatlarla hazırlanan eşsiz iç harcı, tereyağlı kıtır hamurla buluşur. Kendi mutfağınızda bir İtalyan geleneğini yaşatmak için cuccidati tarifi ile bu lezzeti keşfedin. Pişerken yayılan mis gibi koku bile bir şölen havası yaratır. Unutulmaz anılara dönüşecek bir lezzet deneyimi için, cuccidati tarifi tam size göre. Peki; cuccidati nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Kuru İncirli Kek tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon Cuccidati 150 kaloridir.
Hamur İçin:
İç Harç İçin:
Üzeri İçin (isteğe bağlı):
Hamur İçin Alternatifler
Kuru İncir ve Kuru Üzüm Yerine:
Ceviz veya Badem Yerine:
Portakal Suyu ve Kabuğu Yerine:
Baharat Alternatifleri:
Ballı Şurup Yerine:
Antep Fıstığı Yerine:
Teşekkür ederiz.