Kabartma Tozlu Krep
Mutfağınızda sadece birkaç temel malzeme ile, yoğurma zahmetine girmeden nefis ve çıtır kabuklu bir ekmek hazırlamak mümkün. Bu yoğrulmayan ekmek tarifi sayesinde, mayalanma süresinin sihrine tanık olacak, sabahları fırından yeni çıkmış ekmek kokusuyla uyanmanın keyfini süreceksiniz. Un, su, maya, tuz ve biraz sabırla hazırlanan bu yoğrulmayan ekmek tarifi, dışı altın rengi çıtır, içi ise gözenekli ve yumuşacık yapısıyla ekşi maya hissi verirken yapımı son derece pratik bir alternatif sunuyor. Peki; yoğrulmayan ekmek nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Siyez Unlu Zeytinli Ekmek tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon yoğrulmayan ekmek kaç kaloridir?
Bir porsiyon yoğrulmayan ekmek 150 kaloridir.
Teşekkür ederiz.