Tavuk Güveç

Fırında pişireceğiz ve mükemmel bir güveç lezzeti Şef Muharrem Bilginsoy’dan geliyor.
Dana kuşbaşı güveç ve sebzeli güveç yemeği tarifine de göz atın.
Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Tavuk Güveç Tarifi İçin malzemeler
- 200 g tavuk but (Kemiksiz ve kuşbaşı doğranmış)
- 50 g arpacık soğan (İri doğranmış)
- 20 g tereyağı
- 10 g sarımsak (İri doğranmış)
- 50 g domates (İri doğranmış)
- 30 g yeşil biber (İri doğranmış)
- 15 g kırmızı kapya biber (İri doğranmış)
- 20 g kültür mantarı (İri doğranmış)
- 1 adet defne yaprağı
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı tatlı biber
- Kuru kekik
- Su

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR