ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ KÖZLENMİŞ BİBERLİ PEYNİRLİ TAVUK

KÖZLENMİŞ BİBERLİ PEYNİRLİ TAVUK

Közlenmiş biberli peynirli tavuk
6 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Közlenmiş biberli peynirli tavuk tarifi için malzemeler
  • 2 yemek kaşığı acı biber sosu
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 500 g kemiksiz tavuk kalça
  • 500 g közlenmiş biber
  • 2 kırmızı soğan
  • 100 g beyaz peynir
  • 50 g kavrulmuş çam fıstığı
  • 200 g kuskus makarna
Közlenmiş biberli peynirli tavuk Nasıl Yapılır

  • Fırını 200 derecede önceden ısıtın. Geniş bir kapta acı biber sosunu ve sirkeyi karıştırın.Üzerine tavukları ve 4’e böldüğünüz soğanları ekleyin.
  • Karışımı derin bir fırın kabına yayın ve ara sıra çevirerek 35 dakika fırınlayın. Pişmesine 10 dakika kala iri parçalara böldüğünüz biberleri ve peyniri ekleyin.
  • Fırından çıkarmadan hemen önce fıstıkları serpiştirin. Haşladığınız kuskus ile birlikte servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!