ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ DİĞER ET YEMEKLERİ RULO ANTAKYA SİNİ ET

RULO ANTAKYA SİNİ ET

Rulo Antakya sini et
6 Kişilik
Hazırlama 35 dakika
Pişirme 55 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Rulo Antakya sini et tarifi için malzemeler
  • 500 g kıyma (2 kere çekilmiş)
  • 1/2 demet maydanoz
  • 1 küçük soğan
  • 5 diş sarımsak veya taze sarımsak
  • 1 fiske karabiber
  • 1 fiske kimyon
  • Tuz
Rulo Antakya sini et Nasıl Yapılır

  • Maydanoz, soğan ve sarımsakları rondodan incecik geçirip et ile iyice harmanlanana kadar yoğurun. Listedeki baharatlarla tatlandırın. Streç folyo ile sucuk şeklinde sarın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  • Bir tavayı iyice kızdırın ve sardığınız rulo eti, tavayı sürekli sallayarak pişirin. Her tarafı iyice kızarınca ocaktan alın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!