Rulo Antakya Sini Et

18 Ağustos 2021 tarihinde güncellendi.
Rulo Antakya Sini Et
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 55 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Rulo Antakya Sini Et için

Malzemeler

  • 500 g kıyma (2 kere çekilmiş)
  • 1/2 demet maydanoz
  • 1 küçük soğan
  • 5 diş sarımsak veya taze sarımsak
  • 1 fiske karabiber
  • 1 fiske kimyon
  • Tuz
Rulo Antakya Sini Et

Nasıl Yapılır

  1. Maydanoz, soğan ve sarımsakları rondodan incecik geçirip et ile iyice harmanlanana kadar yoğurun. Listedeki baharatlarla tatlandırın. Streç folyo ile sucuk şeklinde sarın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  2. Bir tavayı iyice kızdırın ve sardığınız rulo eti, tavayı sürekli sallayarak pişirin. Her tarafı iyice kızarınca ocaktan alın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo