Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto

Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto için

Malzemeler

  • 1 dana rosto (Yaklaşık 850 g)
  • 4 tost ekmeği
  • 3 beyaz soğan
  • 1 yumurta
  • Kuru üzüm
  • Rendelenmiş parmesan peyniri
  • 8 yaprak fesleğen
  • 8 dal taze biberiye
  • 3 yaprak ada çayı
  • 4 dal taze kekik
  • Bir tutam maydanoz
  • Defne yaprağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto

Nasıl Yapılır

  1. Yaprak fesleğen, biberiye, ada çayı,maydanoz ve kekiği doğrayın. Tost ekmeğini ufalayın ve rondodan geçirin. Üzerine tüm doğradığınız otları ve 50 g rendelenmiş parmesan peynirini ilave edip karıştırın.
  2. Dana rostonun yağını ve derisini temizleyip içini açın. İçini ekmek ve ot karışımı ile doldurup rulo şeklinde sarın. Fırını 190 derecede önceden ısıtmaya başlayın.
  3. Mutfak ipi yardımı ile iyice bağlayın, üzerine tuz ve karabiber serpin. Yağladığınız fırın tepsisine yerleştirin. Rostoyu yaklaşık 1 saat pişirdikten sonra servis edin.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo