Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15802 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1463 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2673 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7497 Tarif
Salata ve Meze
1567 Tarif
Sos
516 Tarif
Tatlı
10733 Tarif
Yöresel
2087 Tarif
Popüler Tarifler
Fırın Sütlaç
Babagannuş
Anasayfa
Tarifler
Farklı Et Yemekleri
Antep Fıstıklı Kağıtta Et
Antep Fıstıklı Kağıtta Et
18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Mayasız 3-2-1 Poğaça Tarifi
Soğanlı Patates Kavurma Tarifi
Tahinli Kurabiye Tarifi
Evde Pratik Çiğ Köfte Tarifi
İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Buzdolabına Cam Kavanoz Koymamanız Gerekiyormuş
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Sigara Böreği Yaparken Yufkaya Ne Sürülür?
Patates Kızartırken Tuz Ne Zaman Atılmalı?
Biber Kızartırken Sıçramaması İçin Ne Yapmalı?
Kuru Fasulyenin Kabuk Atmaması İçin Ne Yapılır?
Antep Fıstıklı Kağıtta Et için
Malzemeler
1 kg kıyma
Yarım demet maydanoz
5-6 dal taze nane
Tuz, kimyon, karabiber
50 g iri çekilmiş Antep fıstığı içi
1 baş taze sarımsak
5 kırmızı çeri domates
5 sarı çeri domates
4-5 dal taze kekik
Antep Fıstıklı Kağıtta Et
Nasıl Yapılır
Kıymayı bir karıştırma kabına alın. İnce kıyılmış yeşillikleri, tuzu, baharatları ve Antep fıstığı içini ekleyip iyice yoğurun.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kağıdı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Yoğurduğunuz kıymayı 6 eşit parçaya ayırın, aynı kalınlıkta olacak şekilde açın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Her köftenin üzerine dilimlediğiniz kiraz domatesleri ve diş diş ayırdığınız sarımsakları yerleştirin.
Taze kekik yaprakları serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirin ve fırından alıp sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Diğer Et Yemekleri
50 Dakika
Köri Soslu Hindi Tarifi
Selinhdr
Diğer Et Yemekleri
30 Dakika
Tombik Döner Tarifi
Selinhdr
Diğer Et Yemekleri
35 Dakika
Surf And Turf Tarifi
Selinhdr
Diğer Et Yemekleri
75 Dakika
Fırında Bıldırcın Dolması
elifguryel
Diğer Et Yemekleri
105 Dakika
Burdur Çekmesi
Selinhdr
Diğer Et Yemekleri
210 Dakika
Farikal
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.