ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ FIRINDA PALAMUT

Fırında Palamut

Fırında Palamut🐟

Kolay, Lezzetli, Kokusuz balık isteyenleri buraya alalım. 🐟🌿 Sağlığımız için balık yememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu tarif size her hafta balık yedirecek. Beni Instagram'dan da takip etmek için @bugseshealthylife takip etmeniz yeterli 🌿

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

5 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

3 Tarif       2 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Fırında Palamut Tarifi İçin malzemeler

  • 2 adet palamut
  • 2 adet patates
  • 1 adet soğan 
  • 1/2 baş sarımsak 
  • 1 adet limon
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı kişniş tohumu 
  • Tuz

Fırında Palamut Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri soyup, yuvarlak doğrayalım ve kalıbın altına koyalım. 
  • Yıkadığımız, temizlediğimiz balıkları ezdiğimiz sarımsak ve zeytin ya�� ile yağlayalım. 
  • Balığın içine limon, soğan ve sarımsak koyalım. 
  • Üzerine limon sıkıp, kişniş tohumu serpelim. 
  • 250 derece fırında pişirelim. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!